”SÄÄDETTYÄ” TIEDETTÄ: Yhdysvaltain korkein lääkintäviranomainen CDC on ohjeistanut säätämään PCR-koronatesteissä käytettyjen monistussyklien määräksi enintään 28 silloin kun koronatestejä tehdään koronarokotteen ottaneille.[1] Tarkoituksena on välttää vääriä positiivisia testituloksia. CDC ei kuitenkaan ohjeista alentamaan monistussyklien määrää testattaessa ihmisiä, joita *ei* ole rokotettu.
Mitä useampia monistuskertoja testinäytteelle tehdään, sitä todennäköisemmin testissä havaitaan kuolleiden virusten osia, jotka eivät ole enää tartuttavia. Kääntäen: käytettäessä alhaisempia monistuskertoja näytteessä olevan viruspitoisuuden on oltava korkeampi tullakseen havaituksi testissä, mikä merkitsee myös korkeampaa tartuttavuutta.
Lue myös:
Tutkimus: PCR-testaus tulkitsee näytteet positiivisiksi, jos monistuskertoja on liikaa
Tutkimus PCR-löydöksistä: Arvolla Ct=35 vain alle 3% on positiivisia
Ruotsin kansanterveyslaitos totesi jo heinäkuun 2020 ohjeistuksessaan, että käytössä olevalla PCR-tekniikalla ei kyetä erottamaan tartuntakykyistä virusta viruksesta, jonka immuunipuolustus on jo neutraloinut, eikä testeillä siten kyetä toteamaan, onko tutkittava tartuttava vai ei. Laitoksen mukaan viruksen geneettistä materiaalia voi löytyä viikkojen ja toisinaan kuukausienkin kuluttua sairastumisesta, mutta tästä ei seuraa, että tutkittava olisi edelleen tartuttava.[2]
Kuten The New York Timesin entinen toimittaja Alex Berenson huomauttaa, alentamalla rokotetuilla tehtyjen testien monistuskertoja vältetään 90 prosenttia positiivisista testituloksista, jotka on tähän asti saatu korkeampia monistuskertoja käyttämällä.[3]
”Koronapandemia” on todellakin pitkälti testipandemia: säätämällä monistusarvot riittävän korkeiksi on ”diagnosoitu” valtava määrä ”tartuntoja”, vaikka testatut eivät todellisuudessa olisi olleet sen enempää tartuttavia kuin sairaitakaan. Ja nyt kun halutaan osoittaa koronarokotteet tehokkaiksi, rokotetuilla (mutta vain heillä) tehtävät testit ajetaan sopivasti alemmilla monistussykleillä, jolloin väärien positiivisten testitulosten määrä minimoituu.
Näin voidaan tehdä, kun tiede on alisteista politiikalle. Väkinäisesti synnytetystä kriisistä kärsii – ”kupletin juonen” tiedostaen tai (useimmiten) tiedostamatta – suuri valtaosa ihmisistä. Hyötyjiin kuuluvat lääketeollisuus sidosryhmineen (kuten THL), poliittinen eliitti ja orwellilaisen, medikaalis-teknokraattisen kontrolliyhteiskunnan rakentajat.
Pyyhettä ei kuitenkaan kannata heittää kehiin: nyt kun vääristelyn Pandoran lipas on avautunut sepposen selälleen, yhä useammat tiedostavat manipulaation ja alkavat toimia – kukapa haluaisi lastensa ja lastenlastensa elävän dystopiassa? – ja muutoksen mahdollisuus onkin jo askeleen lähempänä.
________________________
[1] ”Clinical specimens for sequencing should have an RT-PCR Ct value ≤28.” https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/downloads/Information-for-laboratories-COVID-vaccine-breakthrough-case-investigation.pdf
[2] ”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda dessa test för att avgöra om någon är smittsam eller inte. RNA från virus kan ofta påvisas i veckor (ibland månader) efter insjuknandet men innebär inte att man fortfarande är smittsam.”
[3] https://sentinelksmo.org/cdc-maximum-28-ct-for-post-vaccine-covid-pcr-tests/
Alkuperäinen kirjoitus Vesa Raiskilan Facebookissa:
Mitä syklimäärää Suomessa käytetään?
Rokottamattomien testauksessa käytetään 45 monistussykliä, kertoo THL:
